Allview AllDro 2 Speed la prețul de 1 leu, cu abonament Cosmote

Scris de | 22 iunie, 2012
Allview AllDro 2 Speed la prețul de 1 leu, cu abonament Cosmote

Allview AllDro 2 Speed HD şi Allview AllDro Speed, tabletele aduse în țară de Visual Fan, sosesc în magazinele Germanos la o ofertă ce merită analizată, împreună cu modemul Connect MF60 şi abonamentele Connect 3G.

Allview AllDro 2 Speed HD are un pret de 129 lei (TVA inclus), iar Allview AllDro Speed poate fi achiziționată la preţul de 1 leu,  împreună cu abonamentul Connect M şi cu modemul Connect MF60 de la COSMOTE România.

Abonamentele Connect 3G au în prezent trafic dublu inclus. Astfel, la abonamentul Connect M, pentru 15 euro/lună traficul promoţional este de 16 GB/lună.

Modemul Connect MF60 permite crearea de reţele Wi-Fi proprii, indiferent de locul în care se află utilizatorul. Modemul Connect MF60 poate astfel deveni un router wireless, are o interfaţă USB 2.0 şi permite o viteză de descărcare de până la 21.6 Mbps şi o viteză de încărcare de până la 5.76 Mbps.

Tableta Allview AllDro Speed  poate fi achiziţioantă şi fără abonament la preţul de 599 lei (TVA inclus), iar Allview AllDro 2 Speed HD  la preţul de 799 lei (TVA inclus).

Cele două tablete Allview, Speed HD și Speed oferă ecrande de 8 și respectiv 7 inchi, procesoare la 1.2 GHz și sistem de operare Android 4.0.

Etichete: , , , , ,