Mass Effect 3: Extended Cut e aici – Un sfârșit mai bun pentru aventura lui Shepard?

Scris de | 26 iunie, 2012
Mass Effect 3: Extended Cut e aici – Un sfârșit mai bun pentru aventura lui Shepard?

Cei de la Bioware au lansat mult așteptatul DLC Mass Effect 3: Extended Cut, creat pentru a le oferi un final mai satisfăcător zecilor de mii de fani care s-au declarat dezamăgiți de sfârșitul original al poveștii. Extended Cut include secvențe cinematice suplimentare și scene epilog ce au rolul de a oferi o imagine mai clară asupra destinului comandantului Shepard și a echipajului de pe Normandy, în funcție de alegerile pe care le-ai făcut în timpul războiului cu Reaperii.

Mass Effect 3: Extended Cut este disponibil gratuit din data de 26 iunie pentru consolele Xbox 360 și PlayStation 3, precum și pentru PC.

Decizia celor de la Bioware de a modifica finalul jocului la presiunea fanilor este una extrem de controversată. Există voci din industrie care sunt de părere că un joc este o formă de expresie artistică care afectează în mod diferit publicul și că mișcarea făcută cu Mass Effect 3 creează un precedent cel puțin periculos. Fani nemulțumiți de finalul unui film sau al unei cărți le-ar putea cere insistent autorilor să schimbe finalul poveștii. Există mari șanse și că cei ce s-au declarat nemulțumiți de finalul original și de explicațiile oferite de acesta nu vor fi satisfăcuți nici de versiunea Extended Cut. DLC-ul merită oricum o privire, chiar și dacă ești interesat doar de secvențele cinematice.

 

Etichete: , , , , ,