AllDro Speed Satellite – Funcţie GPS integrată, Android 4.0 şi ecran de 7 inchi

Scris de | 28 iunie, 2012
AllDro Speed Satellite – Funcţie GPS integrată, Android 4.0 şi ecran de 7 inchi

Allview lansează o nouă tabletă denumită AllDro Speed Satellite, ce se recomandă ca un accesoriu perfect pentru vacanţă. Tableta rulează sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich şi poate înlocui cu succes un GPS graţie funcţiei de poziţionare globală integrate.
Stabilirea traseului cu opriri pe hartă, estimări de timp până la destinaţii, avertizări cu privire la radare mobile sau camere de supraveghere, localizarea celor mai importante puncte de interes de pe traseu şi multe alte opţiuni pot fi disponibile cu AllDro Speed Satellite printr-o aplicaţie dedicată.

Tableta AllDro Speed Satellite mai oferă un display capacitiv de 7 inchi cu rezoluţie 800 x 480 pixeli, un procesor la 1.2 GHz, o cameră frontală de 2 megapixeli, port mini HDMI, conexiuni Wi-Fi şi 3G prin intermediul unui modem, precum şi 4 GB memorie flash ce poate fi extinsă prin carduri de până la 32 GB.

Carcasa este compactă, cu dimensiuni de 191*118*9mm şi o greutate de 330 grame.

AllDro Speed S poate fi achiziţionată atât din magazinul online Allview cât şi din reţelele de magazine partenere la preţul de 659 lei.

Etichete: , , ,