Peste 3 miliarde de aplicaţii descărcate din BlackBerry App World

Scris de | 9 iulie, 2012
Peste 3 miliarde de aplicaţii descărcate din BlackBerry App World

Compania canadiană Research in Motion a anunţat o piatră de hotar impresionantă: peste 3 miliarde de aplicaţii au fost descărcate din BlackBerry App World. Anunţul făcut pe blog-ul oficial include de asemenea şi informaţii interesante legate de magazinul de aplicaţii.

În medie, utilizatorii smartphone-urilor BlackBerry descarcă aproximativ 2.5 milioane de aplicaţii pe zi, iar această cifră creşte constant. Pentru a ajunge la cifra de 1 miliard de aplicaţii descărcate a trecut exact 786 de zile, spre deosebire de doar 176 de zile pentru a totaliza 3 miliarde.

Desigur, această cifră nu pare deloc importantă dacă luăm în considerare faptul că magazinele concurente stau mult mai bine la acest capitol. Astfel, magazinul celor de la Apple, App Store, a trecut deja de cifra de 30 miliarde de aplicaţii descărcate, iar utilizatorii terminalelor cu Android au descărcat din Google Play peste 20 miliarde de aplicaţii.

Compania canadiană Research in Motion se pregăteşte să lanseze dispozitive BlackBerry cu noul sistem de operare BlackBerry 10.

Etichete: , , , , , ,