Smailo a lansat noile sisteme de navigaţie Travel şi Mondo

Scris de | 12 iulie, 2012
Smailo a lansat noile sisteme de navigaţie Travel şi Mondo

Smailo a anunţat lansarea ediţiei de vară a modelelor Travel şi Mondo din gama Smailo HD, cu un aspect nou, stilizat si cu functii pregatite pentru a face fata oricaror provocari din trafic.

Modelul de 5 inchi, Smailo HDx Travel, se adreseaza pasionatilor de calatorii cu masina, fie ca este vorba despre un concediu in Europa sau o deplasare in interes de serviciu in Romania. Navigatorul GPS este pregatit sa ofere indicatii in orice etapa a calatoriei.  Cautarea adreselor e mult mai usor de realizat datorita campului All-in-One care imita forma si functiile unui browser web. Orase, strazi, Puncte de Interes si coordonate GPS pot fi introduse in acelasi camp. Algoritmii inteligenti ai motorului de cautare sugereaza toate variantele existente, chiar daca s-au strecurat greseli in introducerea caracterelor.

Punctele de Interes sunt la un click distanta. Pe ecran este afisata in permanenta distanta pana la cele mai apropiate benzinarii, centre comerciale, locuri de cazare, restaurante, banci. In plus, punctele de Interes pot fi organizate in 3 categorii personalizate pentru a fi accesate oricand cu usurinta.

Smailo HDx Mondo ofera navigatie pe un ecran generos de 7 inci si rezolutie imbunatatita de 800×480 pixeli. Navigatorul GPS poate fi transformat cu usurinta intr-un mini-cinematograf. Memoria de 4GB permite stocarea de fisiere audio, video, eBookuri, astfel incat atat calatoria cat si pauzele in trafic pot deveni o experienta placuta si relaxanta. Dispozitivul este echipat cu tehnologia Bluetooth, permitand preluarea apelurilor telefonice direct de pe telefonul mobil si sporind siguranta la volan.

Pretul recomandat de vanzare este de 649 lei (TVA inclus) pentru modelul Smailo HDx Travel si de 849 lei (TVA inclus) pentru modelul de 7”, Smailo HDx Mondo.

Etichete: , , ,