Jocurile Olimpice 2012: Ştiri în timp real oferite de Twitter

Scris de | 23 iulie, 2012
Jocurile Olimpice 2012: Ştiri în timp real oferite de Twitter

Platforma de micro-blogging Twitter va oferi ştiri în timp real de la cel mai mare eveniment sportiv al anului, printr-un parteneriat oficial cu NBC, informează The Wall Street Journal.

Twitter va lansa o pagină specială unde vor fi prezentate cele mai importante tweet-uri din partea atleţilor, fanilor şi a personalităţilor publice de la Jocurile Olimpice din Londra. Începând cu data de 27 iulie, când va avea loc ceremonia de deschidere a evenimentului mult-aşteptat, utilizatorii platformei vor acces constant la cele mai noi ştiri.

Conform The Wall Street Journal, Twitter s-a pregătit luni de zile pentru lansarea acestui hub ce va fi promovat intens pe canalul american NBC, ce deţine drepturile de difuzare ale competiţiilor de la Jocurile Olimpice 2012 pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Acest parteneriat reprezintă o oportunitate foarte importantă pentru Twitter de a-şi extinde numărul de conturi active. Reţeaua de socializare e folosită lunar de aproximativ 120 milioane de utilizatori.

Etichete: , , , , , ,