Google Nexus 7 în test connect

Scris de | 30 iulie, 2012
Google Nexus 7 în test connect

Google Nexus 7, prima tabletă cu sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean, a ajuns în redacţia connect. Lansată în luna iunie în cadrul conferinţei Google I/O tableta a trecut ca pâinea caldă în Statele Unite, combinaţia dintre un sistem de operare de ultimă oră, un procesor Tegra 3 şi un preţ de 199 dolari dovedindu-se irezistibilă pentru pasionaţii de gadgeturi.

Primele impresii pe care ni le-a lăsat dispozitivul cu ecran de 7 inchi dezvoltat de Google în colaborare cu Asus au fost şi în cazul nostru mai mult decât pozitive. Nexus 7 este o tabletă bine construită, cu un design inteligent, uşoară şi portabilă, care se mişcă graţios.

De „vină” pentru viteza superioară a tabletei este în primul rând noul sistem de operare Jelly Bean, optimizat în urma proiectului Butter, precum şi hardware-ul puternic. Viteza nu este doar o problemă de percepţie – Google Nexus 7  îşi dovedeşte performanţele şi în aplicaţiile de benchmark.

Mai puţini fericiţi am fost în momentul în care am descoperit că multe dintre funcţiile aşteptate (anumite carduri din Google Now, accesul la filme şi cărţi în Google Play) nu sunt încă disponibile în ţară, însă acest lucru era de aşteptat, ţinând cont că modelul testat de noi este unul oferit în cadrul conferinţei dedicate dezvoltatorilor.

Vom reveni în scurt timp cu un review detaliat al tabletei Google Nexus 7, însă până atunci poţi arunca o privire peste fotografiile postate pe pagina noastră de Facebook.

 

 

 

Etichete: , , , ,