Microsoft Wedge Keyboard şi Mouse: Periferice create special pentru Windows 8

Scris de | 30 iulie, 2012
Microsoft Wedge Keyboard şi Mouse: Periferice create special pentru Windows 8

Compania americană Microsoft a anunţat o serie de periferice create special pentru cea mai nouă versiune a sistemului de operare Windows. Wedge Touch Mouse şi Wedge Mobile Keyboard dispun de taste speciale şi de un design elegant din aluminiu şi plastic.

Wedge Touch Mouse

Mouse-ul ultra-compact, ce încape cu uşurinţă într-un buzunar, poate fi utilizat doar prin Bluetooth, acesta nefiind compatibil cu USB şi foloseşte tehnologia BlueTrack, ceea ce înseamnă că poate fi folosit pe aproape orice suprafaţă. Design-ul minimal îi oferă, de asemenea, un plus la capitolul estetică şi portabilitate. Mouse-ul va putea fi achiziţionat la un preţ recomandat de aproximativ 69.95 dolari.

Wedge Mobile Keyboard

Tastatura creată special pentru a fi folosită cu o tabletă dispune de taste dedicate Windows 8, precum Windows Hot Keys şi butoane media încorporate. Design-ul subţire al tastaturii e acoperit de o copertă ce poate fi utilizată şi ca stand pentru tabletă. La fel ca mouse-ul Wedge Touch, tastatura poate fi folosită doar prin conexiune Bluetooth. Preţul pentru Wedge Mobile Keybord e undeva în jurul sumei de 79.95 dolari.

Conform Microsoft, ambele dispozitive vor fi lansate în curând.

Etichete: , , , ,