Jocurile Olimpice 2012: O înotătoare dă vina pe Twitter şi Facebook pentru eşecul din competiţie

Scris de | 31 iulie, 2012
Jocurile Olimpice 2012: O înotătoare dă vina pe Twitter şi Facebook pentru eşecul din competiţie

Sportiva Emily Seebohm din Australia a declarat că eşecul din competiţia pentru medalia de aur la înot s-a datorat obsesiei acesteia pentru site-urile de social media precum Twitter şi Facebook, informează The Sydney Morning Herald.

Australianca de doar 20 de ani, care a înregistrat un nou record olimpic în calificări, a pierdut finala la 100 de metri spate, din cauza faptului că petrecea prea mult timp pe Twitter şi Facebook.

Aceasta a declarat că numărul de felicitări pe care le-a primit pe reţelele de socializare în urma obţinerii unui nou record olimpic i-a distras atenţia de la finală şi că „atunci când foarte multă lume îţi spune că vei câştiga şi aurul, începi să-i crezi şi ajungi într-o stare în care consideri că ai făcut-o deja”. Ea a adăugat că „evident, trebuia să renunţa la Twitter şi Facebook mult mai devreme.”

Missy Franklin din Statele Unite ale Americii a câştigat medalia de aur la proba de înot 100 de metri spate, în timp ce favorita Emily Seebohm a obţinut medalia de argint, o performanţă deloc ruşinoasă.

Etichete: , , , , , , ,