Archos 101 XS: Tabletă ultra-subţire cu protecţie Coverboard

Scris de | 23 august, 2012
Archos 101 XS: Tabletă ultra-subţire cu protecţie Coverboard

Archos a anunţat cel mai nou model din gama de tablete PC Gen 10 XS. Primul dispozitiv care va fi lansat de compania franceză din linia antenumită e Archos 101 XS, o tabletă ce dispune de un periferic numit Coverboard care poate fi folosit pe post de tastatură fizică, stativ şi copertă de protecţie.

Utilizatorul poate folosi Coverboard-ul, ce se ataşează pe tabletă printr-un sistem cu magneţi, şi pe post de încărcător în situaţiile de urgenţă. Multifuncţionalitatea Coverboard-ului e un plus semnificativ pentru clienţii care pun accent pe productivitate şi portabilita, un capitol la care tableta sta foarte bine, avand un corp subtire de 0.31 inchi.

Tableta Archos 101 XS dispune de asemenea de un procesor de 1.5GHz, 1 GB RAM, ecran de 10.1 inchi cu o rezoluţie de 1280×800, memorie flash de 16GB, slot de card MicroSD, mini HDMI şi rulează sistemul de operare Android Ice Cream Sandwich.

Archos 101 XS va putea fi achiziţionată pe teritoriul Statelor Unite ale Americii începând cu luna noiembrie, la un preţ recomandat de 399.99 dolari.

Etichete: , , , ,