Evolio Aria: Procesor dual-core de 1.5 GHz, ecran IPS şi Ice Cream Sandwich

Scris de | 24 august, 2012
Evolio Aria: Procesor dual-core de 1.5 GHz, ecran IPS şi Ice Cream Sandwich

Evolio a anunţat astăzi lansarea tabletei Aria, una dintre cele mai performante din gama producătorului. Dotată cu un procesor dual-core de 1.5GHz, ecran IPS de 9.7 inchi şi 1GB RAM, Evolio Aria reprezintă o tabletă performantă la un preţ accesibil.

Aria este echipată cu unul dintre cele mai performant procesor ARM disponibil, Amlogic 8726 MX, un procesor cu o performanţă de peste 7500 DMIPS, fiind astfel mai rapid decât procesorul A5X de pe iPad 3. Amlogic 8726 MX este de tipul “System on Chip” (SoC), având un CPU dual-core la 1,5 GHz şi un GPU QUAD CORE Mali 400. Noua tabletă de la Evolio este ultraplată, având o grosime maximă de 9.9 mm, şi foarte uşoară, cu o greutate de numai 460 gr.

Din punct de vedere al memoriei, Aria dispune de 1 GB RAM, stocare tip Flash iNAND de 16 GB (memorie internă) şi slot MicroSD care permite extinderea capacităţii de stocare până la 32 GB.

Ecranul IPS (In Pane Switching) dispune de un sistem diferit de aliniere a cristalelor lichide pentru a obţine o reproducere semnificativ mai precisă a culorilor şi unghiuri de vizualizare excelente.

Aria poate rula filme QFHD (Quad Full High Definition) la 3840 x 2160 px şi dispune de un port infraroşu pentru telecomandă.

Evolio Aria se va găsi în magazinele de specialitate începând cu a doua săptămâna a lunii septembrie 2012, la un preţ recomandat de 999 RON. Pentru precomenzi accesează acum site-ul oficial Evolio.

ROG Zephyrus G14

Etichete: , , , ,