Nokia Lumia 920: Windows Phone 8, încărcare wireless şi cameră PureView

Scris de | 6 septembrie, 2012
Nokia Lumia 920: Windows Phone 8, încărcare wireless şi cameră PureView

Compania finlandeză Nokia a anunţat cel mai performant terminal din gama de dispozitive dotate cu sistemul de operare Windows Phone 8. Modelul Lumia 920 introduce o serie de caracteristici impresionante precum încărcare wireless, cameră cu tehnologia PureView şi un ecran de 4.5 inchi.

În cadrul evenimentului Nokia World, CEO-ul companiei, Stephen Elop, a prezentat noul smartphone Lumia 920, primul cu platforma Windows Phone 8 ce beneficiază de tehnologia PureView. Echipat cu o cameră de 8.7 megapixeli, dispozitivul poate realiza fotografii de o calitate deosebită chiar şi în condiţii de lumină slabă.

Mai mult, Lumia 920 poate fi încărcat acum printr-un sistem wireless. Cu ajutorul unui accesoriu denumit Fatboy, ce seamănă foarte mult pe o pernă, utilizatorul poate încărca smartphone-ul prin simpla plasare a acestuia pe accesoriu.

Lista caracteristicilor include un ecran de 4.5 inchi Nokia Pure Motion HD, o baterie de 2000 mAh, un procesor dual-core Snapdragon de 1.5 GHz, o cameră frontală de 1.2 megapixeli şi o capacitate de stocare internă de 32GB, la care se adaugă 7GB prin SkyDrive.

Din păcate, compania nu a anunţat nicio dată de lansare sau un preţ pentru noul Nokia Lumia 920.

Etichete: , , , , , , ,