Aplicaţia oficială Zara, acum pe smartphone-urile Samsung

Scris de | 7 septembrie, 2012
Aplicaţia oficială Zara, acum pe smartphone-urile Samsung

Samsung a anunţat lansarea aplicaţiei oficiale Zara, printr-un parteneriat cu firma Inditex Group. Aplicația prezintă colecțiile Zara direct pe smartphone-urile Samsung cu sistemul de operare Android şi permite navigarea prin albume cu piesele nelipsite ale sezonului şi multe alte opţiuni.

Aplicația Zara poate fi descărcată gratuit exclusiv din magazinul Samsung Apps, timp de 6 luni, pe orice tabletă sau smartphone Samsung cu sistemul de operare Android.

Oferind o interfață intuitivă, aplicația permite vizualizarea cu ușurință a colecțiilor Zara Woman, TRF, Men și KIDS. În același timp, utilizatorii pot comanda piesele vestimentare cu ajutorul aplicației şi pot introduce detalii despre livrare și plată. Experiența de shopping este completată de un serviciu de relații cu clienții care permite atât urmărirea comenzii, cât și contactarea reprezentanților Zara, pentru asistență.

Aplicația Zara conține o funcție de scanare pentru ca utilizatorii să poată scana codurile de bare cu ajutorul telefonului mobil atunci când se află în magazine şi vizualiza piesa vestimetnară direct în aplicație. Această funcție este ideală pentru situațiile în care magazinul nu are în stoc măsura sau culoarea respectivă. Oferind conținut actualizat, ghidul magazinelor permite utilizatorilor să găsească cel mai apropiat magazin. Toate acestea fac aplicația Zara să fie un accesoriu nelipsit pentru iubitoarele modei de pretutindeni.

Aplicația Zara este disponibilă în Samsung Apps pentru peste 20 de țări europene, printre care şi România, și va fi lansată ulterior și pe alte piețe.

Etichete: , , , , , ,