Kindle Paperwhite: E-Reader cu ecran revoluţionar

Scris de | 7 septembrie, 2012
Kindle Paperwhite: E-Reader cu ecran revoluţionar

Pe lângă noua serie de tablet Kindle Fire, Amazon a prezentet şi noul e-reader Kindle Paperwhite, ce beneficiază de o tehnologie deosebită ce oferă cu 62% mai mulţi pixeli decât generaţia anterioară, un contrast mai mare şi claritate a textului chiar şi în lumina puternică a soarelui.

Noul e-reader produs de cei de la Amazon dispune de un ecran special, dotat cu tehnologia Paperwhite, patentată de către compania americană.  Display-ul dispozitivului oferă o claritate mai mare a textului şi poate fi utilizat cu uşurinţă şi în condiţii de lumină puternică.

De asemenea, Kindle Paperwhite are o autonomie impresionantă de 8 săptămâni, în condiţiile în care e folosit zilnic timp de 30 de minute, fără Wi-Fi şi cu luminozitatea setată la 10. Utilizatorul poate alege dintr-o selecţie arhisuficientă de e-book-uri din magazinul on-line Amazon, printre care şi peste 180.000 de titluri în exclusivitate.

Kindle Paperwhite va fi disponibil începând din 1 octombrie la preţul de 119 dolari. Versiunea cu 3G va costa 179 dolari.

Etichete: , , , ,