SuperBlog: Promovare 2.0 pentru companii, afirmare pentru bloggeri

Scris de | 7 septembrie, 2012
SuperBlog: Promovare 2.0 pentru companii, afirmare pentru bloggeri

A 5-a ediție a competiției anuale de blogging creativ SuperBlog se pregătește de lansare. Înscrierile se desfășoară până la 30 septembrie 2012, iar de la 1 octombrie a.c. sunt convocați în competiţie toți aspiranții la blazonul de SuperBlogger dornici să se „dueleze” în arta condeiului virtual și astfel să-și consolideze statutul în blogosferă. Se anunță o toamnă palpitantă și creativă în online-ul din România.

 În fiecare toamnă, începând din 2008, SuperBloggerii își demonstrează talentul la scris în probe de blogging dintre cele mai variate, care îmbină talentul literar cu abilitățile de marketing. Astfel, sponsorii află direct de la „sursă” cum le percep bloggerii produsele sau serviciile, în timp ce participanții au prilejul să-și testeze abilitățile, să-și pună în valoare atuurile de comunicatori online și să creeze premisele unor viitoare colaborări în campanii de promovare.

Pe durata competiției (1 octombrie – 1 decembrie 2012), participanții se vor „duela” în creativitate pe teme de blogging dintre cele mai diverse, de la cele din domeniul auto sau IT până la cărți, parfumuri, produse alimentare, cadouri și bijuterii, echipament sportiv, cursuri de dezvoltare personală, servicii profesionale pentru magazine online sau servicii hoteliere. Apoi, companiile-partenere jurizează articolele participanților, pentru ca, în final, cei care duc la bun sfârșit toate probele competiției să fie recompensați, în funcție de locul ocupat în clasament, cu premii în bani și în produse, servicii sau vouchere în valoare totală de 21.450 lei (RON).

Înscrierile în SuperBlog 2012 au început sâmbătă, 1 septembrie 2012, și, încă din primele zile, lista participanților număra deja aproximativ 50 de bloguri – deopotrivă „veterani” ai competiției și aspiranți la blazonul de SuperBlogger. La competiție poate participa orice persoană fizică de vârstă majoră, care deține un blog și are domiciliul în România, indiferent de vechimea, tematica sau traficul blogului. Înscrierile se desfășoară până la 30 septembrie a.c., pe www.super-blog.eu, unde se vor și lansa probele competiției începând din 1 octombrie a.c.

În total, în cele 4 ediții SuperBlog (2008-2011), s-au înregistrat 800 de participanți și s-au scris peste 10.000 de articole. Competiția este susținută de companii renumite, românești și multinaționale, care susțin dezvoltarea blogosferei. Sponsorii SuperBlog 2012 sunt: Toyota, real,- Hypermarket, Oktal.ro, Editura Nemira, Luxury Gifts, SpringShop, Edimax, Coty, Delaco, NH Hoteles, TMI Romania, Borealy și Aventuria.

„După 3 participări la competiția SuperBlog, suntem la fel de entuziasmați și nerăbdători să citim articolele creative ale participanților. Ne propunem și în acest an să lansăm teme atractive și sperăm să primim cât mai multe opinii sincere cu privire la oferta și serviciile noastre. Apreciem dinamismul și pasiunea blogosferei și suntem mândri de relația deja longevivă pe care am creat-o cu bloggerii prin acest vector de comunicare, de numeroasele articole și comentarii pe care ni le dedică. Le urăm mult succes și în această ediție!” – Mirela Șurghie, Head of Media real,- Hypermarket România

“Ne bucurăm să susţinem creativitatea şi spiritul competitiv în cadrul SuperBlog. Pe lângă promovarea lecturii, editura Nemira a încurajat şi sprijinit întotdeauna tinerii talentaţi, iar competiţia SuperBlog facilitează acest demers. Le dorim mult succes tuturor participaţilor”. – Evelina Căţoi, Social Media Coordinator Editura Nemira.

„Sponsorizând SuperBlog 2012, LuxuryGifts sprijină calitatea în blogging așa cum o sprijină și în domeniul cadouri și bijuterii :). Le dorim tuturor bloggerilor înscriși multă inspirație!” – Georgiana Ciocirlan, General Manager LuxuryGifts

„Ne aflăm deja la a patra participare la SuperBlog, însă am aşteptat şi ediția din acest an cu aceeaşi bucurie şi nerăbdare. Sperăm că pasiunea pentru blogging şi creativitatea se vor împleti armonios într-o confruntare din care toți participanții vor avea doar de câştigat la nivel al experienței şi recunoaşterii. Încurajăm şi susținem cu toate resursele talentul şi spiritul competitiv constructiv, iar aspiranților la titlul de SuperBlogger le dorim… inspirație maximă!” – Dan Dumitrescu, Director General ELKA-OKTAL Group (Oktal.ro)

„La a 5-a ediție SuperBlog, aproape că nu mai putem concepe toamna fără o confruntare de creativitate în blogosfera din România. SuperBlog este deja cunoscut drept un test dificil pentru orice blogger: din experiența celor 4 ediții anterioare, doar 1 din 3 bloguri reușește să finalizeze competiția, dar participarea îi înlesnește accesul la nivelul pro-blogging. Le mulțumim pentru susținere partenerilor deja cu tradiție în SuperBlog, precum și celor care abia urmează să descopere cât de creativi pot fi Super-Bloggerii.” – Albert Budică, Business Consultant SwissPlan.biz

Etichete: , ,