iPhone 5: Află cum ar putea arăta telefonul lansat de Apple miercuri

Scris de | 10 septembrie, 2012
iPhone 5: Află cum ar putea arăta telefonul lansat de Apple miercuri

iPhone 5 ar urma să fie lansat în cadrul evenimentului organizat de Apple miercuri, 12 septembrie, eveniment despre care Bloomberg sau Reuters discutau deja săptămâni bune. Obişnuiam de regulă să ignorăm din start toate zvonurile legate de iPhone, mai ales după “precizia” acestora vis-a-vis de iPhone 4S, însă ţinând cont de previziunile reuşite din ultimele luni s-ar putea totuşi ca Apple, sub Tim Cook, să nu mai fie acelaşi zid impenetrabil atunci când vine vorba despre păstrat secrete.

Cum ar putea să arate atunci iPhone 5 (dacă aceasta va fi denumirea aleasă – sperăm că Apple nu va merge din nou pe ceva gen The New iPhone) şi ce ar urma acesta să aducă nou faţă de versiunile anterioare? Ei bine, dacă ne luăm după informaţiile apărute pe diverse site-uri în ultima perioadă vom vedea un dispozitiv cu un look complet nou, o carcasă unibody din metal, mai subţire, cu un conector mai îngust (probabil 8 pini) şi cu un display mai mare, probabil 4 inchi aspect 16:9.

Apple este nevoită să facă trecerea la un display mai mare deoarece este evident că acest trend al smartphone-urilor cu ecran de 4.3-4.7 inchi a prins extrem de bine în rândul consumatorilor.  O critică adusă des modelului iPhone 4S de către fanii Android ţinea exact de acest aspect – ecranul prea mic al dispozitivului Apple.

Procesorul ar putea sau nu să fie îmbunătăţit, iar acest lucru este valabil şi în ceea ce priveşte camera.  iPhone 4S, cu procesorul A5 şi camera sa superbă de 8 megapixeli se ţine încă bine. Totuşi istoric vorbind, fiecare nou iPhone a adus îmbunătăţiri la capitolul cameră, iar această tradiţie ar putea fi respectată şi pe 12 septembrie.

O altă noutate despre care se vorbeşte în cazul lui iPhone 5 este adiţia suportului pentru conexiuni de mare viteză 4G LTE.

Dacă toate detalii de mai sus pot fi încadrate în categoria zvonuri, un lucru îl putem spune cu certitudine – noul iPhone va rula iOS 6, prezentat de Apple la începutul verii. Rămâi alături de connect pentru a afla totul despre noul telefon Apple.

Etichete: , , , , ,