Aplicaţiile din BlackBerry App World se pot plăti acum alături de factura Vodafone

Scris de | 11 septembrie, 2012
Aplicaţiile din BlackBerry App World se pot plăti acum alături de factura Vodafone

Research in Motion şi Vodafone România anunţă astăzi o alternativă la plata aplicaţiilor din magazinul BlackBerry App World. Noul serviciu permite utilizatorilor de smartphone-uri BlackBerry să achizitioneze uşor aplicaţii din magazin şi să le achite direct prin factura serviciilor de telefonie.

Utilizatorii vor putea, de asemenea, sa faca achizitii direct din anumite aplicatii, cum ar fi continut suplimentar sau mai multe nivele ale unui joc, fara a isi intrerupe experienta de utilizare.

Pentru a asigura siguranta platilor, utilizatorii vor introduce parola BlackBerry ID, in momentul unei achizitii. BlackBerry ID ofera utilizatorilor o identificare sigura, independenta de smartphone-ul utilizat, pentru accesul la BlackBerry App World.

Dragos Chivu, Director, Data Marketing, Vodafone Romania, a declarat într-un comunicat de presă: „Una din prioritatile majore ale Vodafone este permanenta imbunatatire a experientei de utilizare a internetului mobil pentru clientii nostri. Din acest motiv, suntem incantati sa fim primul partener din Romania al RIM ce integreaza serviciul de facturare cu BlackBerry App World. Platile rapide si sigure prin intermediul facturii lunare fac, astfel, experienta de utilizare a aplicatiilor mai confortabila pentru utilizatorii nostri.”

Actualmente există peste 90.000 de aplicatii disponibile utilizatorilor Vodafone Romania in BlackBerry App World.

Etichete: , , , , ,