Allview Alldro 2 Speed DUO, disponibilă acum în România

Scris de | 17 septembrie, 2012
Allview Alldro 2 Speed DUO, disponibilă acum în România

Compania Allview a anunţat disponibilitatea tabletei Alldro 2 Speed DUO în magazinele din România. Dispozitivul cu procesor dual-core de 1.5GHz şi sistemul de operare Android Ice Cream Sandwich oferă carcateristici satisfăcătoare la un preţ accesibil.

Alldro 2 Speed DUO dispune de un ecran HD capacitiv de 8 inchi, ce asigură redarea fidela a celor mai mici detalii, iar impreuna cu difuzoarele stereo, concepute pentru un su             net de inalta fidelitate, le ofera utilizatorilor momente deosebite de relaxare atunci cand ruleaza fisiere multimedia.

Tableta are o grosime de 10 mm, ceea ce rezultă într-o ergonomie superioara, datorita capacului de aluminiu, care ii confera si o rigiditate sporita.

Asa cum Allview si-a obisnuit deja clientii, noua tableta beneficiaza de securitatea oferita de BitDefender, liderul pietei de solutii antivirus. Varianta preinstalata este cea Premium, valabila 90 zile, cu optiune de prelungire. De asemenea, Alldro 2 Speed DUO vine cu Office Suite Viewer preinstalat, care ofera posibilitatea vizualizarii de fisiere Word, Excel si PowerPoint.

Alldro 2 Speed DUO poate fi achiziţionată acum la preţul de 849 de lei.

Etichete: , , , ,