Voyo.ro sosete pe Samsung Smart TV cu peste 500 filme, seriale si emisiuni

Scris de | 19 septembrie, 2012
Voyo.ro sosete pe Samsung Smart TV cu peste 500 filme, seriale si emisiuni

Fericiţii posesori de televizoare Samsung SMART TV pot accesa de acum filmele, serialele şi emisiunile disponibile prin Voyo.ro direct pe ecranul HDTV-ului, graţie unui parteneriat dintre Samsung şi CME.

Aplicația Voyo.ro funcționează necesită o conexiune la Internet,  însă se instalează automat printr-un update al interfeței de utilizator, inițializat în mod automat atunci când televizorul este conectat la Internet și este accesată interfața Smart Hub.

Biblioteca de titluri din cadrul Voyo.ro include peste 500 de filme, seriale, emisiuni, evenimente sportive sau concerte. În plus, utilizatorii vor putea urmări în avans față de difuzarea la televizor producțiile locale ProTV sau seriale românești in sistem simulcast si catch-up. Biblioteca este îmbogățită în mod constant cu nou conținut, iar pâna la finalul anului 2012, oferta este așteptată să crească la peste 1000 de titluri.

Serviciul Voyo.ro este disponibil atât pe televizoarele, cât și pe dispozitivele Blu-ray și Home-cinema Smart, Seriile 2011 și 2012.

Samsung este primul producator ce oferă în România aplicații locale pentru servicii video-on-demand pe televizoarele sale inteligente.

Etichete: , , ,