Samsung Seria 9, disponibil în România

Scris de | 20 septembrie, 2012
Samsung Seria 9, disponibil în România

Samsung a anunţat astăzi planurile de lansare a noului laptop Seria 9 în România. Prezentat în premieră în cadrul CES 2012, noul notebook Seria 9 dispune de un design ce include o carcasă subţire şi compactă, şi componente de ultimă generaţie.

Pentru a reduce cât de mult posibil dimensiunile ramei, Samsung a folosit tehnologia proprie MaxScreen, permițând astfel mărirea ecranului cu până la un inch. Grosimea de numai 14,9 mm şi greutatea de doar 1,59 kg fac noul notebook de 15 inchi cu aproape 50% mai compact decât majoritatea laptopurilor existente pe piaţă de 15”.

Cea de-a treia generaţie de procesoare Intel Core, precum și memoria RAM de 4GB/8GB şi hard disk-ul de 128GB/256GB SSD asigură performanță și putere incontestabile. Datorită tehnologiei Samsung Fast Boot, noul notebook Seria 9 se deschide în numai 9,8 secunde, iar tehnologia Fast Start asigură un răspuns la deschiderea ecranului de 1,4 secunde. Bateria noului notebook este o altă mărturie a inovației Samsung, având o durată de viaţă de până la 10 ore.

Datorită ecranului HD+ SuperBright, cu 180% mai luminos şi dotat cu tehnologia anti-reflexie, utilizatorii se pot bucura de vizualizare clară chiar şi în aer liber.

Samsung Seria 9 poate fi achiziţionat în România la preţul recomandat de 5.699 RON in stoc limitat de la eMAG.

Etichete: , , , ,