Aplicaţia Contul Meu Orange a fost actualizată

Scris de | 10 octombrie, 2012
Aplicaţia Contul Meu Orange a fost actualizată

Orange România a anunţat o nouă versiune a aplicaţiei Contul Meu Orange. Update-ul aduce şi mai multe informaţii şi opţiuni pentru abonaţii sau utilizatorii serviciilor de PrePay de la operatorului de telefonie mobilă.

Pentru a avea acces rapid la toate informaţiile legate de numerele pe care le deţin, clienţii Orange pot accesa lista de convorbiri, pot reîncărca orice cartela PrePay sau îşi pot activa şi dezactiva opţiuni şi servicii. De asemenea, cei care doresc să îşi plătească online factura, au acces la valoarea şi scadenţa ultimei facturi pentru oricare dintre abonamentele deţinute.
In plus, aplicaţia dedicată Contul Meu Orange pentru Android şi iOS include funcţia pentru localizarea celor mai apropiate magazine Orange, folosind GPS-ul telefonului, şi oferă review-uri despre cele mai noi smartphone-uri.
Toţi utilizatorii de smartphone, indiferent de sistemul de operare, au acces la Contul meu Orange din browserul telefonului, la adresa m.orange.ro/contul-meu sau în secţiunea Cont din Portalul Orange pe mobil. Utilizatorii de telefoane cu sistem de operare Android pot descărca aplicaţia din Google Play începând de astăzi. În scurt timp noua versiune va fi disponibilă şi pentru posesorii de iPhone.

Etichete: , , ,