Carmageddon revine pe iPhone şi iPad în toată gloria sa violentă

Scris de | 17 octombrie, 2012
Carmageddon revine pe iPhone şi iPad în toată gloria sa violentă

Apuse sunt zilele şi nopţile petrecute prin cluburile de internet jucând Carmageddon, unul dintre cele mai controversate, dar şi cele mai distractive jocuri ale anilor 90. Din fericire însă pentru tinerii din ziua de azi clasicul joc care are ca scop distrugerea cât mai violentă a oponenţilor pe patru roţi şi curăţarea străzilor de pietoni revine, iniţial pe dispozitivele iOS cum ar fi iPhone, iPad sau iPod Touch.

Jocul este în mare măsură o portare a primului Carmageddon, îmbogăţit cu câteva extra-uri şi cu texturi mai bune. Ai la dispoziţie un mod Carieră cu 36 de nivele în care vei întâlni 28 de oponenţi care mai de care mai deranjaţi (Gotcha, Otis, Ivan), 11 locaţii diferite, precum şi suport pentru iCloud, Game Center şi salvarea de replay-uri.

Chiar dacă grafica nu este senzaţională, jocul păstrează în mare măsură farmecul Carmageddon-ului din 1997 şi umorul său sadic. După ce l-am instalat nu am reuşit să punem jos iPhone-ul până nu am terminat primul nivel, cu o vizită obligatorie pe emblematicul stadion. Controlul este destul de bun, iar cei ce nu sunt mulţumiţi de sistemul iniţial pot opta pentru alte câteva moduri de a manevra maşinile.

Carmageddon este diponibil în Apple App Store şi ocupă circa 102MB.

 

Etichete: , ,