Sony Xperia U, disponibil acum la preţ promoţional

Scris de | 25 octombrie, 2012
Sony Xperia U, disponibil acum la preţ promoţional

Cosmote România a anunţat astăzi lansarea smartphone-ului Sony Xperia U la un preţ promoţional. Terminalul produs de compania japoneză poate fi achiziţionat la preţul de doar 49 lei cu abonamentul Cosmote Smart XL.

Echipat cu sistemul de operare Android 2.3 şi un procesor de 1GHz Dual Core, noul Sony Xperia U oferă o experienţă de utilizare satisfăcătoare. Ecranul tactil TFT de 3,5 inci, rezistent la zgârieturi şi cu 16 milioane de culori, asigură o experienţă multimedia deosebită şi imagini clare. Sony Xperia U are un design distinctiv, capacul inferior se aprinde în culori vii şi permite utilizatorilor să personalizeze culoarea acestuia în funcţie de starea de spirit.

Modelul celor de la Sony are o cameră foto de 5 megapixeli cu auto focus, zoom digital 16x şi flash LED, care permite şi înregistrare video full HD. Sony Xperia U cântăreşte doar 110 grame şi are o baterie Li-Ion care permite până la 6 ore de vorbit şi în stand-by până la 472 ore.

Sony Xperia U este disponibil în reţeaua de magazine COSMOTE şi Germanos, la preţul de 49 lei cu abonamentul COSMOTE Smart XL. Pentru 37,20 euro pe lună, clienţii au la dispoziţie 300 minute naţionale/internaţionale zona 1, 2000 de minute şi 2000 de SMS-uri în reţea, 2000 de minute către destinaţii fixe Romtelecom, 300 MMS-uri în reţea şi 1,5 GB trafic de date. Terminalul este disponibil şi fără abonament la 849 lei (TVA inclus).

Etichete: , , , ,