Linksys Smart Wi-Fi, disponibil în oferta ELKOTech

Scris de | 29 octombrie, 2012
Linksys Smart Wi-Fi, disponibil în oferta ELKOTech

ELKOTech Romania a introdus în ofertă cel mai rapid router Linksys Smart Wi-Fi, un model ce oferă viteze de până la 450+1300 Mbps.

Routerul dispune de funcţii de control de la distanţă prin intermediul diferitelor  gadgeturi mobile, smartphone-uri, tablete sau computere, prin browser sau aplicaţii dedicate. Tot ce trebuie consumatorii să facă este să creeze un cont opţional Linksys Smart Wi-Fi în timpul configurării produsului. Astfel, reţeaua personală şi dispozitivele conectate la aceasta pot fi accesate şi controlate oricând şi de oriunde şi le permit utilizatorilor o varietate de experienţe. De exemplu, părinţii pot controla mai uşor conţinutul urmărit de copiii lor pe internet cu ajutorul aplicaţiilor Block the Bad Stuff şi Netproofer, iar cei care călătoresc în interes de afaceri pot vedea ce se întâmplă acasă cu ajutorul aplicaţiei Gemini IP Camera Viewer.

“Noul router Smart Wi-Fi a fost dezvoltat de Linksys ca urmare a cererii venite din partea utilizatorilor. Caracteristicile tehnice de ultimă generaţie şi raportul optim calitate-preţ recomandă acest produs”, a declarat Adrian Stincăseanu, Product Manager, ELKOTech Romania.

Linksys Smart Wi-Fi poate fi achiziţionat de la partenerii ELKOTech la un preţ recomandat de 949 de lei. Un conector media universal Linksys AC costă la rândul său 579 de lei.

Etichete: , , , ,