Orange Expert: Pentru cei ce vor să afle mai multe lucruri despre smartphone-uri

⇣ Sari la articol

Orange România a anunţat lansarea serviciului Orange Expert, cu scopul de a veni în ajutorul celor ce vor să afle mai multe lucruri despre smartphone-uri. Serviciul e disponibil în Orange shop, online sau la telefon.

Astfel, beneficiind de asistenţa din partea unui Orange Expert în Orange shop, online pe www.orange.ro/help sau prin apel gratuit la 408, posesorii de smartphone pot afla foarte uşor cum poate fi utilizat telefonul lor sau care sunt setările de care au nevoie.

În plus, la fiecare achiziţionare a unui nou smartphone, un Orange Expert din shop se va ocupa de setarea acestuia, astfel încât să poată fi folosite toate funcţiile chiar de la început.

Asistenţa gratuită în momentul achiziţionării include: instalarea cartelei SIM, configurarea serviciilor SMS, MMS, a conexiunii la internet, crearea contului de e-mail, setarea contului Orange şi instalarea dispozitivelor cu Bluetooth.

Pentru cei care au deja un smartphone şi au nevoie de sfaturi utile pentru personalizarea acestuia cu aplicaţii, actualizarea software-ului sau setări, un Orange Expert îi va ajuta să descopere lucruri noi pe care nu credeau că le pot face cu telefonul lor. Asistenţa specializată pentru tot ce au nevoie este oferită în Orange shop cu doar 5,21 euro (TVA inclus).

Cei care doresc să afle telefonic informaţii despre smartphone şi au activată o opţiune sau un abonament dedicate smartphone-urilor pot apela gratuit numărul 408.

Orange Experts vor putea fi uşor de recunoscut în Orange shop deoarece vor purta un tricou personalizat.

Konika Minolta - Mobotix 7

Articole asemanatoare