Jocuri din oferta Gameloft, disponibile acum pe terminalele Allview

Scris de | 22 noiembrie, 2012
Jocuri din oferta Gameloft, disponibile acum pe terminalele Allview

Allview şi Gameloft au anunţat semnarea unui parteneriat strategic prin care utilizatorii terminalelor din gama companiei autohtone vor avea acces la mai multe jocuri, precum Asphalt 6, Modern Combat şi multe altele.  

Jocurile care vor putea fi utilizate de posesorii unui device Allview sunt disponibile prin intermediul magazinului Gameloft Live preinstalat si sunt optimizate pentru a profita la maxim de tehnologia din terminalele companiei autohtone.

Adrian Visan, Development Manager Allview, a declarat într-un comunicat de presă: “Suntem foarte incantati de acest parteneriat cu Gameloft care reflecta orientarea spre client a companiei noastre. Acest parteneriat este inca un pas strategic in completarea serviciilor de divertiment accesibile pe device-urile noastre. Pentru inceput cele mai distractive jocuri Gameloft se vor regasi pe smartphone-urile Allview, urmand ca treptat acestea sa fie optimizate si pentru tablet.”

Printre jocurile oferite se numara nume celebre din gama Gameloft precum: Asphalt 6, Modern Combat, N.O.V.A 2, Shark Dash etc. “Posesorii de smartphone-uri Allview modelele P4 DUO si P5 Alldro se vor putea bucura primii de aceste jocuri de inalta calitate care imbina actiunea si gandirea strategica intr-o grafica uimitor de reala.”, a adaugat Olivia Cardas, Marketing Manager Allview.

Etichete: , , ,