Philips ErgoSensor 231P4QRYES: Monitor de 23 inchi cu tehnologie IPS

Scris de | 26 noiembrie, 2012
Philips ErgoSensor 231P4QRYES: Monitor de 23 inchi cu tehnologie IPS

Philips a prezentat un nou model din gama de monitoare ErogSensor, dedicate celor ce petrec un timp îndelungat pe scaun. Dispozitivul ErgoSensor 231P4QRYES dispune de tehnologia LED IPS care oferă utilizatorilor un unghi de vizualizare de 180 de grade fără a sacrifica din energia culorilor sau claritatea imaginii.

Monitorul ErgoSensor detectează poziția feței utilizatorului și unghiul capului, măsoară distanța dintre ochii utilizatorului și monitor și sugerează modul în care utilizatorui să-și ajusteze poziția sau să-și corecteze distanța față de ecran. Mai mult, acesta urmărește timpul pe care utilizatorul îl petrece în fața ecranului și îi amintește când e necesară o pauză. Philips ErgoSensor oferă ergonomie personalizată, concepută pentru a înlesni munca în fața calculatorului.

Noul monitor IPS cu diagonala de 23 inch și rezoluție de 1920×1080 își concentrează atenția asupra confortului fizic. Monitorul dispune de o bază Super Ergo care se rabatează, pivotează și se reglează pe înălțime pentru a permite fiecărui utilizator să fixeze monitorul în poziţia optimă, pentru confort și eficienţă maxime. Tehnologia IPS permite un unghi de vizualizare mai mare, oferind utilizatorilor posibilitatea de a adopta o mulțime de poziții și permițându-le echipelorde lucru să lucreze confortabil în jurul ecranului.

Philips Smart ErgoBase permite display-ului să fie coborât până aproape de nivelul biroului pentru un unghi de vizualizare confortabil. Nivelul redus de înălţime este soluţia perfectă pentru utilizatorii care poartă ochelari cu lentile bifocale, trifocale sau progresive la calculator.

Etichete: , , , , ,