Garmin GPSMAP 500 și GPSMAP 700: Pescuieşte cu precizie

Scris de | 28 noiembrie, 2012
Garmin GPSMAP 500 și GPSMAP 700: Pescuieşte cu precizie

Garmin lansează GPSMAP 500 şi GPSMAP 700, noi dispozitive ce promit să îi ducă pe pescari cu mare precizie către locurile cu peşte.

Noile chartplottere şi combo-uri plotter/sonar sosesc cu tehnologii de ultimă oră cum ar fi ecrane tactile, conectivitate Wi-Fi şi Bluetooth  şi compatibilitate cu aplicaţia Garmin blueChart Mobile.

Atât gama 500 cât şi cea 700 dispune de un receiver 10Hz GPS/GLONASS de mare sensibilitate care actualizează poziţia şi direcţia de 10 ori pe secundă, îmbunătăţind drastic marcarea şi navigarea către unul dintre cele 5000 de puncte de drum ce pot fi create.

Dispozitivele au integrate tehnologia sonară HD-ID și funcția sonară Spread-Spectrum CHIRP. Când este folosit cu un convertor CHIRP compatibil, dispozitivele combo pot afișa imagini sonare extrem de clare pentru a găsi un nou loc ascuns de pescuit sau de scufundat, iar cu ajutorul Garmin Spread-Spectrum vei putea selecta și frecvența specifică pentru a găsi anumite specii de pești.

Noile dispozitive Garmin sosesc în Romania la începutul anului viitor la la preţuri de 799 euro pentru Garmin GPSMAP 527 şi de 1449 euro pentru GPSMAP 721.

Etichete: , , , , ,