Microsoft inchide Messenger pe 15 martie si toti utilizatorii se muta pe Skype

Scris de | 9 ianuarie, 2013
Microsoft inchide Messenger pe 15 martie si toti utilizatorii se muta pe Skype

Vestea inchiderii Messenger de catre Microsoft nu este una noua. Serviciul Skype a fost cumparat de Microsoft in luna mai a anului trecut, iar in noiembrie a aparut un update care permitea utilizatorilor sa se logheze pe Skype cu datele lor folosite pentru logarea pe Messenger. Nu se cunoastea insa o data oficiala, ci doar ca se va intampla undeva in primul trimestru al acestui an.

Microsoft a inceput de cateva zile sa instiinteze cei peste 100 de milioane de utilizatori ca serviciul  Messenger va fi inchis in mod oficial incepand cu 15 martie.

Pagina de download a aplicatiei Messenger de pe site-ul Microsoft afiseaza urmatorul mesaj: “Messenger va fi retras curand. Contactele va vor insoti cand veti trece la Skype”.

Daca ati utilizat cele doua servicii simultan, Messenger si Skype, Microsoft permite unirea contactelor si a mesajelor din cele doua servicii, iar daca vreti doar sa faceti trecerea de la Messenger la Skype va trebui sa descarcati ultima versiune de Skype si sa va logati utilizand contul vostru de Messenger. Microsoft a mutat deja toate contactele.

Etichete: , , , , , ,