Aliens: Colonial Marines poate fi precomandat in Romania

⇣ Sari la articol

Aliens Colonial MarinesAliens: Colonial Marines, un nou joc bazat pe universul creat de Ridley Scott în 1979, poate fi precomandat în România în variantele Ediție Limitată sau Ediție de Colecție. Sega și Skin anunță că precomenzile pentru variantele PC, PS3 și Xbox 360 ale FPS-ului ce va vedea lumina zile pe 12 februarie pot fi realizate atât online cât și în trei magazine din București – Feeria, Mall Vitan și Unirea.

Jocul este creat de cei de la Gearbox, care au în portofoliu și excelenta seria Borderlands, și promite un gameplay intens, bazat pe spații claustrofobice și senzația constantă de pericol, precum și un multiplayer exploziv, în care trupele Colonial Marines încearcă să reziste atacurilor Xenomorfilor (clasicii alieni din film).

Varianta Ediție Limitată, ce include acces la patru dintre personajele din film, arme exclusive și un plus de personalizare pentru soldați costă între 139 și 239 lei, în funcție de platformă, iar varianta Ediție de Colecție, ce sosește cu o figurină Power Loader, cutie Xeno Hive și o multitudine de alte bonusuri costă între 349 și 399 lei.

Cei ce vor precomanda jocul vor primi și un tricou cu print glow in the dark, bandane sau un dog tag, precum și o serie de DLC-uri.