GTA 5 amânat, sosește abia în 17 septembrie

Scris de | 1 februarie, 2013
GTA 5 amânat, sosește abia în 17 septembrie

gta-5Vești proaste pentru cei ce așteptau cu nerăbdare lansarea din primăvară a noului joc Rockstar, Grand Theft Auto V –  producătorul a anunțat că versiunile pentru Xbox 360 și Playstation 3 vor fi lansate abia în data de 17 septembrie, din fericire 2013.

Versiunea PC ar putea sosi mult mai târziu, dacă luăm în considerare cum au stat lucrurile cu jocurile precedente din serie.

Merită să menționăm însă faptul că noul GTA 5 nu avea stabilită o dată precisă de lansare, în ciuda faptului că Rockstar postatse pe site, pe 30 octombrie că jocul urmează să vadă lumina zilei în primăvara lui 2013.

Iată și declarația oficială: „Știm că este vorba despre o întârziere de 4 luni față de planurile inițiale și știm că acest scurt decalaj va fi o dezamăgire pentru mulți dintre voi, dar credeți-ne, va merita. GTA V este un joc extrem de ambițios și de complex care pur și simplu necesită mai mult timp pentru a-l perfecționa și pentru a-l aduce la standardele pe care noi, și în special voi, le așteptați”.

Scuzele sunt pertinente, mai ales că dacă ne dăm crezare descrierilor de până acum GTA 5 va fi clar cel mai ambițios proiect al seriei. Harta urmează să fie imensă, cea mai mare dintr-un joc Rockstar de până acum, iar producătorii au declarat că au regândit complet şi elemente de bază ale jocului, cum ar fi mecanica de tras cu arma, condusul şi lupta corp la corp.

 

 

Etichete: , , , , ,