CeBIT 2013: Philips prezintă un monitor de 29″ cu format 21:9 şi un monitor de gaming cu Ambiglow

Scris de | 5 martie, 2013
CeBIT 2013: Philips prezintă un monitor de 29″ cu format 21:9 şi un monitor de gaming cu Ambiglow

Philips ultrawidePhilips a adus la CeBIT 2013 o serie diversă de monitoare, cele mai interesante fiind modelul UltraWide 298P4QJEB, cu un ecran de 29″ şi format al imaginii de 21:9 şi monitorul de gaming Gioco 3D, cu Ambiglow.

UltraWide 298P4QJEB încearcă să redefinească standardele în birouri, cu un display extrem de generos, de 29 inchi, cu un format mai ultra lat ce permite printre altele afişarea mai multor ferestre full size una în dreptul celeilalte. Monitorul se bucură de un panou AH-IPS, cu culori vibrate, precum şi de tehnologia Multi-View, cu ajutorul căreia se pot conecta mai multe surse (laptop, Blu-ray, etc) şi reda simultan imagini de pe acestea.

Cel de-al doilea monitor, Gioco 3D, li se adresează în primul rând gamerilor şi se remarcă prin tehnologia Ambiglow, ce proiectează un halo colorat pe perete. Un alt plus al modelului este conectorul USB cu ajutorul căruia se pot conecta facil smartphone-urile.

Compania a prezentat în premieră în cadrul târgului IT şi noua sa gamă de monitoare Clinical Review Display, dedicată clinicilor medicale.

 

Etichete: , , ,