Cosmote Romania are un nou CEO

Scris de | 12 martie, 2013
Cosmote Romania are un nou CEO

Nikolai BeckersCosmote Romania anunță numirea lui Nikolai Beckers în funcția de CEO al companiei. Beckers va deveni de asemenea noul CEO al Romtelecom.

Fost CEO în cadrul CEO T-Systems Franța, Nickolai Beckers îl înlocuiește pe Stefanos Theocharopoulos, care după 5 ani în cadrul Cosmote va prelua funcția de Group Chief Technology & Operations Officer, atât pentru telefonia fixă, cât și cea mobilă, în cadrul OTE Group.

Beckers și-a început cariera în 1989 în cadrul Deutsche Bank și a ocupat o serie de poziții de management ca Președinte și CEO al Deutsche Telekom Franța, Managing Director al Deutsche Telekom Filipine, Financial Director al T-Online Franța. El a fost, de asemenea, CEO al subsidiarei DT din FYROM. Dl. Beckers deține un MBA la Universitatea din Köln, Germania.

Cosmote a mai anunțat în cadrul zilei de azi și cartela preplătită Connect Go, dedicată pentru modemuri, tablete şi laptopuri, o cartelă ce oferă în premieră pe piaţa de Internet 3G din România, extraopţiuni cu trafic nelimitat de date.

 

 

Etichete: , , ,