Aplicaţia Google + pentru iOS şi Android a fost actualizată

Scris de | 26 martie, 2013
Aplicaţia Google + pentru iOS şi Android a fost actualizată

google plus photo filterCei de la Google au anunţat o actualizare importantă adusă aplicaţiei Google + pentru sistemele de operare Android şi iOS. Noua versiune a aplicaţiei pentru platforma celor de la Apple introduce o suită de filtre pentru fotografii, iar cea pentru Android îmbunătăţeşte interfaţa din fluxul de conţinut.

Utilizatorii reţelei de socializare Google +, care preferă interacţiunea virtuală prin smartphone sau tabletă, se vor putea bucura începând de astăzi de noi caracteristici pentru aplicaţia oficială pentru iOS şi Android. Pentru cei care folosesc sistemul de operare creat de compania lui Tim Cook, actualizarea include mai multe filtre pentru fotografii, precum şi posibilitatea de a edita o poză înainte de a fi postată. Acest update vine în urma achiziţiei aplicaţiei Snapseed de către Google.

În ceea ce priveşte aplicaţia Google + pentru Android, aceasta dispune acum de o interfaţă a fluxului de conţinut mult mai uşor de folosit. Astfel, butonul de +1, cel de redistribuire şi pentru comentarii au fost scoase în evidenţă. În plus, utilizatorul îşi poate posta acum locaţia pe hartă direct de pe profilul Google +.

Aplicaţia reţelei de socializare dezvoltată de Google poate fi descărcată gratuit din App Store şi Google Play.

Etichete: , , , , ,