Blackberry Z10, disponibil la operatori

Scris de | 29 martie, 2013
Blackberry Z10, disponibil la operatori

Noul Blackberry Z10, primul terminal full-touch al companiei, este disponibil incepand de astazi la 2 operatori locali: Orange si la Vodafone.

blackberry z10

Noul smartphone din portofoliul companiei canadiene poate fi achizitionat de la Vodafone pentru pretul de 199 euro (TVA inclus) cu abonamentul Mega 25 pentru 2 ani, in valoare de 25 de euro/luna si optiunea 1,5 GB internet pe mobil, iar de la Orange poate fi achizitionat la pretul recomandat de 199 euro (TVA inclus), impreuna cu abonamentul Pantera 39.

BlackBerry Z10 este primul smartphone full touch al companiei, un gadget cu un design modern, minimalist și cu un ecran de 4.2 inchi și o rezoluție de 1,280 x 768 pixeli. Z10 integrează un procesor Krait dual core la 1.5 GHz a cărui performanțe impresionante sunt completate de 2 GB memorie RAM.

La capitolul multimedia noul Z10 are o cameră de 8MP cu o serie de funcții speciale oferite de software, cum ar fi modul TimeShift, un tip de fotografiere în rafală. Memoria internă este de 16 GB, însă poate fi extinsă prin carduri microSD.

Smartphone-ul vine cu un nou sistem de operare, Blackberry 10, si o noua interfata de utilzare, Blackberry flow, regandita pentru o experienta simpla si intuitiva.

Etichete: , , , , ,