Allview P5 Quad – Rezultate bune în principalele aplicații de benchmark

Scris de | 4 aprilie, 2013
Allview P5 Quad – Rezultate bune în principalele aplicații de benchmark

allview p5 quadAllview P5 Quad, noul smartphone cu procesor quad core Cortex-A7 la 1,2GHz, GPU PowerVR SGX 544 și 1GB memorie RAM a sosit de câteva zile în redacția connect, pregătit de teste . Până la publicarea review-ului complet vă oferim însă o serie de rezultate obținute de P5 Quad în câteva dintre cele mai populare aplicații de benchmark, precum și câteva comparații cu rezultatele înregistrate de modelul precedent, P5 Alldro.

3DMark, unul dintre cele mai apreciate programe de benchmark PC a sosit de câteva zile și în magazinul Google Play. Acesta va deveni rapid unul dintre testele esențiale pentru dispozitivele mobile așa că am decis să-l inaugurăm și noi pe Allview P5 Quad. Am ales testul Ice Storm clasic, în care smartphone-ul a obținut 3058 de puncte.

În Quadrant Standard, o aplicație pe care am folosit-o și pe P5 Alldro, scorul noului model P5 Quad a fost de 3605 puncte (față de 2545 pentru P5 Alldro).

Scorul din Vellamo a fost de 1393 de puncte (1330 pentru P5 Alldro), însă aici discutăm despre testele HTML5, în timp ce punctajul înregistrat în AnTuTu a fost de 12332 de puncte.

Revenim în curând cu review-ul complet al noului Allview P5 Quad.

Etichete: , , , ,