Facebook Home: Transformă-ți telefonul Android într-un Facebook Phone (video)

Scris de | 5 aprilie, 2013
Facebook Home: Transformă-ți telefonul Android într-un Facebook Phone (video)

facebook homeFacebook Home a devenit ieri oficial, urmând să fie disponibil în Google Play din 12 aprilie. Nu vorbim însă despre un nou un telefon Facebook, precum cel zvonit pe web de ceva timp, ci despre o interfață (practic un launcher), ce va transforma alte smartphone-uri Android în gadgeturi cu acces special la rețeaua de socializare.

Odată ce ai instalat Facebook Home ecranul de start al telefonului tău va fi înlocuit de Cover Feed, o fereastră spre tot ceea se întâmplă cu prietenii tăi de pe Facebook. De aici vei putea naviga printre posturi cu un simplu swype sau vei putea da like cu o dublă atingere a ecranului.

Alături de Cover Feed Facebook Home aduce și un nou sistem de notificare pentru mesaje denumit Chat Heads. În momentul în care vei primi un nou mesaj, fie SMS fie prin mesageria Facebook, vei fi notificat printr-o imagine a expeditorului.

Cum poți avea acces la Facebook Home? Ei bine, din păcate acesta va fi instalat inițial doar pe un grup destul de select de telefoane ce include Samsung Galaxy S4 și S3, Galaxy Note 2, precum și HTC One, One X și One X+. Launcherul va fi preinstalat și pe telefoanele din programul Facebook Home, primul dintre acestea fiind HTC First, un model din rețeaua AT&T din SUA.

Un video ce prezinta Cover Feed-ul din Facebook Home mai jos:

Etichete: , , ,