Mio lanseaza doua noi modele GPS si le echipeaza cu TMC, serviciul de informatii din trafic in timp real

Scris de | 10 iulie, 2013
Mio lanseaza doua noi modele GPS si le echipeaza cu TMC, serviciul de informatii din trafic in timp real

Mio a anuntat astazi lansarea pe piata din Romania a doua GPS-uri dotate cu serviciul TMC. Serviciul ofera informatii cu privire la problemele din trafic de pe principalele autostrazi (accidentele, ambuteiajele sau lucrarile rutiere) si ofera o optiune de a recalcula ruta pentru a evita incidentele din trafic.

Mio Spirit_TMC

Mio Spirit 495 Eu LMU TMC

Mio Spirit 495 LM vine cu actualizare pe viaţă a hărţilor şi serviciul Mio Lifetime Map Update, astfel încât utilizatorii vor beneficia de actualizarea hărţilor, fără niciun cost suplimentar. Cu SmartRoutes™ şi atenţionările de trafic în timp real (TMC), Spirit 495 LM nu numai că indică rutele optime, dar şi atenţionează asupra întârzierilor în trafic pentru un timp de călătorie optim. Spirit 495 LM are informaţii de trafic încorporate, pentru evitarea întârzierilor şi ambuteiajelor, aflând din timp unde sunt probleme.

Mio Spirit 695 Eu LMU TMC

Mio Spirit 695 LM vine cu actualizare pe viaţă a hărţilor şi serviciul Mio Lifetime Map Update, astfel încât utilizatorii vor beneficia de actualizarea hărţilor, fără niciun cost suplimentar. Noul Mio Spirit 695 LM, cu ecran de 5″ şi funcţiile de navigaţie premium, are toate funcţiile necesare pentru a fi un dispozitiv de navigaţie puternic. Previzualizaţi dintr-o privire rutele cu Alegerea rutelor; mergeţi pe rute optimizate pentru stilul dumneavoastră de condus folosind SmartRoutes şi LearnMe Pro™ şi evitaţi ambuteiajele cu ajutorul informaţiilor de trafic în timp real (TMC). Spirit 695 LM este un dispozitiv de navigaţie complet pentru cei care doresc o prestaţie excelentă pe drum.

 Mio Spirit 495 LM costa 779 lei si Mio 695 este disponibil pentru 879 lei.