Vonino lanseaza in Romania tableta Q8: procesor quad-core, ecran IPS de 8”, 3G, GPS

Scris de | 29 iulie, 2013
Vonino lanseaza in Romania tableta Q8: procesor quad-core, ecran IPS de 8”, 3G, GPS

Vonino, o companie cu origini americane, lanseaza pe piata romaneasca tableta Q8. Produsele Vonino sunt distribuite pe plan local prin intermediul Advanced Technologies, un distribuitor cu peste 17 ani vechime, cu clientii de renume precum eMAG, Domo sau Germanos.

vonino_q8

Tableta lansata incorporeaza un procesor quad-core  Snapdragon S4 la frecventa 1.2GHz, 1 GB memorie RAM, modem cu capabilitati 3G, modul GPS, ecran IPS multi-touch de 8 inchi (rezolutie 1024 x 768 pixeli) si ruleaza Android 4.1.2 Jelly Bena. Dispune de senzor magnetic, senzor de proximitate, de lumina ambientala si busola digitala.

„Vonino este una dintre principalele companii OEM / ODM care lucreaza cu lideri din retail-ul international in crearea celor mai noi si perfromante produse. Acestea sunt proiectate in Statele Unite si Asis si asamblate in China, fiind distribuite in peste 50 de tari, pe 4 continente”, informeaza comunicatul de presa.

Razvan Vasile, proprietarul Advanced Technologies si unul dintre actionarii minoritari ai Vonino, spune ca se asteapta anul acesta la o dublare a vanzarilor la peste 400.000 de unitati anual. Vonino a intrat de curand pe un numar de 10 noi piete de desfacere, dintre care Australia, Grecia, Italia, Croatia si Bulgaria.

Vonino Q8 este disponibila pentru 899 lei.

ROG Zephyrus G14

Etichete: , , , ,