Devine oficial, Appple va lansa noile iPhone-uri pe 10 septembrie

Scris de | 5 septembrie, 2013
Devine oficial, Appple va lansa noile iPhone-uri pe 10 septembrie

appleinvite

Se stia “pe surse” ca un nou eveniment Apple va avea loc pe 10 septembrie, dar confirmarea oficiala intarzia sa apara. Apple a trimis ieri invitatiile pentru un eveniment in cadrul caruia ar trebui sa vedem noi dispozitive si lansarea noului sistem de operare iOS 7. Conform zvonurilor care fac inconjurul presei de tehnologie din ultima vreme, vom vedea la lucru un iPhone mai accesibil, cu o constructie din plastic si in mai multe variante de culoare, iPhone 5C, precum si o versiune imbunatatita a modelul lansat anul trecut, iPhone 5S, in diferite culori – alb, negru, auriu si gri.

De altfel, la evenimentul de martea viitoare va avea loc si lansarea oficiala a noului sistem de operare, iOS 7 si am putea vedea si noi modele de iPad-uri, poate chiar un iPad mini cu ecran retina si un procesor mai puternic, iar iPad-ul de 10 inchi ar urma sa imprumute din designul modelui mini.

Invitatia trimisa presei (foto sus) dezvaluie mesajul „This should brighten everyone’s day” (n.red: „Acest lucru ar trebui sa insenineze ziua tuturor”) si este insotit de mai multe cercuri colorate, care ar putea face referire la culorile in care va fi disponibil  telefonul de buget, iPhone 5c, sau la designul noului sistem de operare, iOS 7.

Etichete: , , , , ,