[Concurs] Căștigă o pereche de căști JBL J55a

Scris de | 24 ianuarie, 2014
[Concurs] Căștigă o pereche de căști JBL J55a

[ujicountdown id=”albastru” expire=”2014/02/28 00:00″]

connect și Sound Masters îţi oferă şansa să câştigi o pereche de căști JBL J55a. Tot ce trebuie să faci pentru a participa este să completezi formularul de mai jos până pe 28 februarie 2014 şi să devii fan al paginii de Facebook Sound Masters. Câştigătorul va fi desemnat prin tragere le sorţi.

jbl-j55a

JBL J55a

Bazate pe expertiza unuia dintre cele mai cunoscute branduri de echipamente audio din lume, căștile JBL J55a sunt destinate utilizatorilor Android, oferă un aspect cool și o calitate excelentă a sunetului. Mecanismul DJ-pivot permite rotirea unei căști la 180 de grade, astfel încât o ureche poate să rămână în contact cu sunetul exterior, în timp ce un buton de pe telecomanda de control permite preluarea apelurilor de la smartphone-ul tău cu Android.

Caracteristici cheie:

  • Căști on ear compatibile cu smartphone-urile cu Android;
  • Difuzor de 40mm cu claritate superioara asigurata de tehnologia Pure Bass;
  • Frecventa de raspuns: 10 Hz – 24 kHz
  • Mecanism de impaturire specific DJ-ilor de pana la 180°;
  • Cablu elastomer detasabil tip „single side” cu lungimea de 1.30 metri;
  • Telecomanda si microfon;
  • Mecanism de blocare cablu;
  • Design ce va elibereaza de stresul aplicat de folosirea indelungata;
  • Cupele din jurul urechii sunt realizate din materiale de tip piele premium;
  • Saculet captusit destinat transportului;

Sound Masters România – importator al produselor JBL, AKG și Harman Kardon

Sound Masters este unic importator al produselor JBL, AKG și Harman Kardon în România. Recent, compania a deschis un showroom în magazinul Muzica (București, Calea Victoriei) și aici pot fi văzute sau puse la lucru cele mai noi produse din portofoliul celor 3 giganți producători de echipamente audio. Un articol despre noul magazin, precum și alte informații despre Sound Masters poate fi văzut aici.

[gravityform id=”63″ name=”Concurs SoundMasters – JBL” title=”false” description=”false” ajax=”true”]

Concursurile Connect sunt promovate pe Concursuri Online

CONCURS CONNECT – Regulamentul Oficial

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

Concursul este organizat si desfasurat de SC MTR Press SRL, o societate comerciala din Romania, cu sediul in Str. V. Alecsandri, nr. 19, Oradea, Bihor, Romania, avand Codul Unic de inregistrare RO14190649, reprezentata legal de domnul Arhire Leon Ion in calitate de administrator al firmei. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al acestuia, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare “Regulament Oficial”). Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public prin vizitarea site-ului www.connect.ro. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari pe www.connect.ro.

 SECTIUNEA 2. ZONA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. Pentru obtinerea de informatii suplimentare va rugam sa trimiteti un email la connect[at]mtr.ro, pe intreaga durata a concursului, potrivit celor mentionate in Sectiunea 3 de mai jos.

 SECTIUNEA 3. DURATA CONCURSULUI

Concursul va fi lansat la data de 24 ianuarie si va dura pana la data de 28 februarie. Concursul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

 SECTIUNEA 4. MECANISMUL CONCURSULUI

Tot ce trebuie să faci pentru a participa este să completezi formularul de mai jos până pe 28 februarie 2014 şi să devii fan al paginii de Facebook Sound Masters. Câştigătorul va fi desemnat prin tragere le sorţi.

SECTIUNEA 5. PROCEDURA PENTRU REVENDICAREA, VALIDAREA SI PRIMIREA PREMIILOR

Toti castigatorii extrasi prin tragere la sorti, conform celor mentionate in sectiunea 4, vor fi contactati conform informatiilor furnizate de acestia in formularul de participare la concurs. De asemenea, numele lor va fi postat pe site. Daca un castigator a furnizat date de contact eronate sau nu a furnizat deloc date de contact si nu poate fi contactat intr-un interval de o saptamana de la anuntarea lui, i se va retrage premiul si va fi reportat pentru urmatoarea tragere la sorti. Daca respectivul castigator a fost ales la ultima tragere la sorti, pentru premiul ramas se va organiza o noua extragere, in conditiile mentionate la sectiunea 4.

Daca castigatorul nu a fost contactat, in termen de maxim 2 saptamani acesta trebuie sa contacteze organizatorul pentru a intra in posesia premiului.

SECTIUNEA 6. RESPONSABILITATE

Prin participarea la concurs, toti participantii si eventualii castigatori sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor si eventualilor castigatori. Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necastigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiilor, sau dupa termenul de revendicare a premiilor prevazut in prezentul Regulament Oficial.

Organizatorul nu este raspunzator pentru calitatea premiilor si nu acorda termen de garantie, de utilizare pentru premiile acordate.

SECTIUNEA 7. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este deschis participarii tuturor persoanelor fizice cu domiciliul/ resedinta in Romania, cu exceptia  organizatorului concursului, precum si a membrilor familiilor acestora (copii, parinti, sot/ sotie).

SECTIUNEA 8. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

In conformitate cu legislatia in vigoare, Organizatorul este obligat sa faca publice numele castigatorilor si castigurile acordate in cadrul acestui concurs. Lista castigatorilor va fi afisata pe site-ul www.connect.ro dupa fiecare extragere, in conformitate cu prevederile Sectiunii 4 a prezentului Regulament oficial.

Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/ castigatorilor la prezentul concurs si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.

Participantii la concurs, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/ 2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15).

Prin simpla participare la concurs si trimiterea datelor personale la Organizator, sau prin comunicarea datelor personale pe site-ul www.connect.ro, participantii sunt de acord ca datele lor sa intre in baza de date a Organizatorului, sa fie prelucrate si folosite in viitor de Organizator sau persoane juridice autorizate de catre acesta, pentru a informa participantii cu privire la noi produse, oferte, promotii, campanii publicitare si de marketing. La cererea expresa, in scris, a participantilor, Organizatorul nu va mai folosi datele lor personale.

SECTIUNEA 9. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta numai in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

SECTIUNEA 10. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL OFICIAL

Regulamentul Oficial este disponibil gratuit pentru oricine acceseaza site-ul www.connect.ro. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa trimiteti un email la connect[at]mtr.ro.

Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.

Etichete: , , , , , , ,