Smartphone-urile și tabletele Allview vor avea preinstalată navigația de la Sygic

Scris de | 25 martie, 2014
Smartphone-urile și tabletele Allview vor avea preinstalată navigația de la Sygic

Allview q1 g3tAllview a anunțat astăzi parteneriatul cu Sygic, companie care oferă un software de navigare pentru smartphone-uri cu Android.

Sistemul de navigare oferă ghidare turn-by-turn vizuală și audio, hărți de la Tom-Tom cu acoperire în întreaga lume, precum și interfață modernă sau funcții head up display (oglindirea imaginii de pe device pe parbriz pe timpul nopții).

“Sygic a fost alături de noi încă din 2007, când am dezvoltat primul GPS românesc. Odată cu demararea parteneriatului nostru, clienții Allview vor avea preinstalat pe device-urile lor cel mai popular soft de navigație offline din lume, care este apreciat de milioane de utilizatori”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager în cadrul Allview.

Hărțile se stochează în telefon, pe tabletă sau pe cardul SD, iar navigarea se poate realiza și în modul offline, fără conexiune la internet. Aplicația va veni preinstalată pe smartphone-urile și tabletele Allview dotate cu modul GPS, iar utilizatorii pot testa aplicația gratuit pentru 30 de zile, după care se poate opta pentru achiziționarea pachetului complet de navigație. Prețul pentru Europa ajunge la 39.99 euro, iar prețul pentru hărțile globale ajunge la 69.99 euro. Alte prețuri pot fi văzute pe site-ul oficial.

Etichete: , , ,