Allview lansează două smartphone-uri ieftine cu procesor dual-core, A4 You și A5 Smiley

Scris de | 28 martie, 2014
Allview lansează două smartphone-uri ieftine cu procesor dual-core, A4 You și A5 Smiley

Allview a lansat ieri două smartphone ieftine cu procesoare dual-core, modelele A4 You și A5 Smiley. Cele două dispozitive rulează Android 4.2 Jelly Bean, sunt disponibile în variantă pe alb și pe negru și costă 299 de lei, respectiv 399 lei.

a5-smiley-Allview1

Allview A5 Smiley are un ecran de tip TFT LCD de 4 inchi (rezoluție 840 x 480 pixeli) și vine echipat cu un procesor dual-core Cortex A7 la 13 GHz, 512 MB memoria RAM, chipset grafic Mali-400 MP și o memorie flash de 4 GB, care poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD. Bateria de 1.400 mAh rezistă în convorbiri telefonice până la 355 de minute și în standby aproape 145 de ore.

a4you-Allview2

Allview A4 You dispune de un ecran cu o diagonală de 3.5 inchi (rezoluție 480 x 320 pixeli) și rulează pe un procesor dual-core Cortex A7 la 1 GHz, produs în fabricație pe 28 nm, asigurând o performanță optimă și un consum de energie redus. Memoria RAM este de 512 Mb, memoria internă măsoară 4 GB, are slot de carduri microSD până la 32 de GB și o baterie cu o capacitate de 1.350 mAh, rezistentă la 400 de minute de convorbiri telefonice.

Cele două modele sunt echipate cu o cameră principală de 3.2 megapixeli cu LED flash și au o serie de funcții, între care detectarea de zâmbet, fotografiere panoramică, fotografiere continuă, timelapse și cronometru automat.

Pachetul de retail al celor două produse conține și capace de schimb colorate. Varianta neagră a lui A4 You vine în pachet cu un capac portocaliu și unul albastru deschis, iar varianta albă conține un capac de culoare portocalie și unul roz. A5 Smiley vine la pachet cu câteva 3 capace: albastru deschis, roz și verde pentru modelul alb și galben, portocaliu și albastru deschis pentru modelul negru.

“Lansăm astăzi două smartphone-uri din gama entry, uşor de utilizat, cu design plăcut şi interfaţă prietenoasă. Dotate cu toate funcţiile necesare pentru  a naviga pe internet, a rula cele mai noi jocuri şi a realiza fotografii, A4 You şi A5 Smiley reprezintă o alegere excelentă pentru cei care doresc să-şi achiziţioneze primul smartphone”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

 

Etichete: , , , , , , , ,