Deezer înlătură restricțiile de timp pentru desktop și smartphone-uri, anunță noi funcții și se lansează pe Mac

Scris de | 12 aprilie, 2014
Deezer înlătură restricțiile de timp pentru desktop și smartphone-uri, anunță noi funcții și se lansează pe Mac

Deezer

Deezer, unul dintre cel mai mari servicii online de muzică din întreaga lume, a anunțat astăzi lansarea aplicației beta pentru utilizatorii de Mac, precum și înlăturarea restricțiilor pentru dispozitivele mobile (tablete și smartphone-uri), astfel încât streamingul este disponibil pentru toate tipurile de conturi, inclusiv cele gratuite (Discovery). Totodată, Deezer anunță și lansarea a două funcții care să te ajute să te ajute să te bucuri de melodiile favorite mai ușor și să să descoperi noi piese.

FLOW crează un post de radio propriu prin analiza bibliotecii tale muzicale, precum și a melodiilor ascultate în trecut, creând în acest fel un post de radio încărcat cu muzica favorită. FLOW nu are restricții de timp, oferindu-ti oportunitatea de a asculta muzica preferată fără întreruperi și oriunde te-ai afla.

PLAY radio combină piesele tale cu piesele recomandate de editorii Deezer. Practic, ia toate playlist-urile tale preferate și le combină cu recomandările venite din partea editorilor Deezer din întreaga lume, dându-ți astfel ocazia să descoperi noi trupe și melodii.

Aplicația Deezer pentru Mac este momentan în versiune beta și poate fi descărcată de aici. Aplicația îți permite să unești colecția ta de muzică cu cea de pe Deezer, aducând în acest mod toate melodiile într-un singur loc pentru a fi accesată de pe orice dispozitiv.

Deezer este unul dintre cele mai mari servicii online de streaming, cu 5 milioane de abonați, 16 milioane de utilizatori activi lunar (începând cu februarie 2014) și are peste 30 de milioane de piese în catalog care pot fi ascultate legal. Serviciul funcționează în peste 180 de țări, iar în România cel mai important parteneriat este cel cu Orange, care aduce unor utilizatori serviciul gratuit (cei cu abonament Panteră 44).

Etichete: , , , , , , , , , , ,