Google Glass au fost purtați în timpul unui meci oficial de fotbal. La ce au ajutat?

Scris de | 16 aprilie, 2014
Google Glass au fost purtați în timpul unui meci oficial de fotbal. La ce au ajutat?

Muno Burgos, antrenorul secund al echipei de fotbal Atletico Madrid, a devenit primul oficial din sport care a purtat ochelarii Google în cadrul unui eveniment oficial.

muno-borgos-google-glass

Muno Borgos, antrenorul secund al lui Atletico Madrid și mâna dreaptă a principalului Diego Simeone, a fost remarcat în timpul meciului oficial Altetico Madrid – Getafe purtând gadget-ul Google Glass. Conform informațiilor care au venit pe Twitter de la contul La Liga, Burgos era conectat tot timpul la statisticile meciului.

La Liga, cea mai importantă competiție din Spania, a dezvoltat o aplicație specială pentru Google Glass care oferă statistici în timp real pentru monitorizarea echipei și a adversarilor în timpul meciului. Denumită Mediacoach, aplicația conține date pe care antrenorii le au sortate în diferite categorii, cu exemple precum General, Building Game, Defence, iar update-urile au loc la fiecare 30 de secunde.

LFP a declarat că produsul permite analiza jocurile în timp real și extragerea datelor de la fiecare joc, cluburile vor avea informațiile cu privire la propriul joc, cât și al celorlalte echipe cu care se vor confrunta în timpul unui sezon.

Un tweet al celor de la La Liga poate fi văzut mai jos, cu câteva informații despre scor, posesie, cartonașe galbene, penalty-uri și minutul de joc.

 

Sursa: GSP.ro

Foto: 101GreatGols

Etichete: , , , , , ,