Evolio prezintă tableta X10 Fusion

Scris de | 10 iunie, 2014
Evolio prezintă tableta X10 Fusion

Evolio a introdus pe piață o nouă tabletă convertibilă cu un design elegant, din aluminiu, modelul X10 Fusion, vârful gamei de tablete X-treme.

Evolio_X10 Fusion

Aceasta este echipată cu procesor quad core de Rockchip la 1,4 GHz, alături de memoria RAM de 1 GB și cea Flash de 16 GB, ecran HD Super IPS, de 10,1 inchi, sunet Stereo X Boost Sound (două difuzoare de 1 W) și autonomie sporită. Ecranul tabletei are o rezoluție de 1280 x 800 pixeli, format 16:9, ceea ce face tableta ideală pentru vizionarea de filme, vidoclipuri, sau prezentări multimedia. Evolio X10 dispune de două camere foto, una principală de 2 megapixeli și una amplasată frontal pentru a oferi utilizatorului posibilitatea efectuării de apeluri video prin intermediul platformelor de comunicare online.

Sistemul de operare este Android 4.2 Jelly Bean, ce include aplicații din suita Google cum ar fi: Gmail, Play Store, Google Maps dar și aplicații de Social Media ca Facebook și Pinterest. Ca toate tabletele gamei X-treme, și X10 este echipată cu soft-ul de Securitate Norton Mobile Security, care protejează datele în caz de furt și asigură cea mai înaltă protecție antivirus și antimalware existente în piață. În cazul pierderii tabletei, soft-ul Norton Mobile Security permite, prin internet, blocarea și ștergerea datelor de pe ea sau declanșarea unei alarme.

Alte caracteristici: conexiune internet Wi-Fi, 802.11 B/G/N, Bluetooth, Audio Jack de 3,5 mm, porturi mini HDMI, microSD. Tableta are dimensiunile de 262 x 163 x 8,7 mm și vine cu o baterie de 6800 mAh.

Evolio X10 este disponibilă în forma Fusion, cu tastatura inclusă, dar și individual, pe www.evolioshop.com și în magazinele de specialitate, la prețuri începând de la 799,90 lei.

Etichete: , , , , , , , , , , , , ,