Orange reduce tarifele şi lansează o nouă ofertă de roaming

Scris de | 18 iunie, 2014
Orange reduce tarifele şi lansează o nouă ofertă de roaming

Clienții Orange care vizitează țări din Uniunea Europeană, Moldova sau Elveția pot beneficia acum de tarife mai avantajoase în roaming.

Orange Logo

Astfel, opțiunea Go Europe se transformă în Go Europe 10 și oferă aceleași tarife pentru voce și SMS ca în țară, dar și 10 MB trafic de internet, totul pentru 1 euro/zi. La depăşirea traficului alocat de 10 MB, se reactivează automat un nou pachet de 10 MB, în valoare de 1 euro.

Pentru cei care doresc să folosească mai mult internet în roaming pot alege una dintre cele două opțiuni noi Travel Data: Travel Data 100, care oferă 100 MB, la 5 euro, și Travel Data 500, care include 500 MB, pentru 20 euro.

Go Europe a fost lansată la începutul verii trecute sub un concept unitar în mai multe țări europene ale Grupului Orange, pentru a încuraja folosirea datelor mobile in roaming, fără să ofere surprize pe factura de telefonie. Acest lucru s-a observat ușor și în primul trimestru al anului 2014 când traficul de internet s-a dublat față de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Mai multe detalii gasiţi aici: www.orange.ro/roaming/option-ue-ro.html

Etichete: , , , , , ,