Vodafone lansează noul abonament RED 19 și include serviciile 4G în toate abonamentele RED

Scris de | 19 iunie, 2014
Vodafone lansează noul abonament RED 19 și include serviciile 4G în toate abonamentele RED

Vodafone România lansează o nouă promoție pentru clienții persoane fizice, ce oferă un nou abonament – RED 19, servicii 4G incluse în toate pachetele RED, telefoane la prețuri avantajoase ce pornesc de la 1 Euro și acces gratuit în aplicații mobile.

 

vodafone

În plus, Vodafone simplifică întreg portofoliul de abonamente și reduce numărul pachetelor disponibile de la 10 la 8, cu prețuri începând de la 7 Euro (Easy 7). Clienții pot beneficia de convorbiri și mesaje text nelimitate în orice rețea, începând acum de la 19 Euro (TVA inclus), cu noul pachet RED 19. Toate pachetele RED – RED 19, RED 25, RED 39 si RED 59 – au acum servicii 4G incluse în abonament: în plus, începând cu RED 25, clienții dispun de minute și trafic de date disponibile și în roaming și de aplicații mobile gratuite pe toata durata contractuală.

Abonații RED pot opta și pentru telefoane la preturi avantajoase. Astfel, clienții pachetelor RED 19 pot alege noul Vodafone Smart 4 Turbo, la prețul de 1 Euro (TVA inclus) sau Samsung GALAXY Express 2 la prețul de 49 Euro (TVA inclus). Promoțional, împreună cu pachetul RED 39, clienții pot achiziționa 2 noi smartphone-uri intrate în portofoliul Vodafone: HTC ONE Mini 2 la prețul de 29 Euro (TVA inclus) sau Huawei Ascend P7 la prețul de 1 Euro (TVA inclus). Clienții care își doresc achiziționarea unui smartphone odată cu noul abonament pot opta și pentru unul din pachetele Smart, începând cu 9 euro: Smart 9 (9 Euro, TVA inclus), Smart 11 (11 Euro, TVA inclus) sau Smart 13 (13 Euro, TVA inclus).

Pentru mai multe detalii privind oferta de abonamente și terminale, accesați: www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/abonamente/toate-abonamentele/index.htm

 

Etichete: , , , , , , , , ,