AOC G-SYNC: un nou monitor conceput special pentru gameri

Scris de | 24 iunie, 2014
AOC G-SYNC: un nou monitor conceput special pentru gameri

AOC prezintă cel mai nou monitor de gaming din portofoliul său, g2460Pg, un model premium pentru o experienţă de gaming la cel mai înalt nivel.

 

AOC g2460Pg

Datorită tehnologiei NVIDIA G-SYNC integrate, AOC g2460Pg permite utilizatorilor să se bucure de sesiuni de joc intense. Lag-ul este astfel eliminat, iar acțiunile jucătorilor sunt afișate instantaneu pe ecran. Cu o rată de refresh superioară, de 144 Hz, un timp de răspuns de numai 1 ms şi un DisplayPort ultra rapid, cel mai nou model de la AOC elimină efectele de ghosting și screen tearing. Perfect adaptat standardelor vizuale impuse de ultimele titluri din gaming, g2460Pg se bucură de un ecran widescreen Full HD de 61 cm (24 inchi) cu panou TN. Modelul are o rezoluţie Full HD de 1920 x 1080 şi o luminozitate de 350 cd/cm², pentru culori vibrante și imagini  luminoase.

Performanţa impresionantă a modelului g2460Pg nu compromite eficiența energetică. Monitorul vine echipat cu soluţii software inteligente precum EcoMode sau e-Saver, ce ajută la scăderea consumului de curent electric. Noul model AOC îndeplineşte standarde de mediu stricte, precum EnergyStar 6.0 şi TCO 6.0.

Pentru mai multe informații, vizitați www.aoc-europe.com.

Etichete: , , , , , , , , , , ,