AOC lansează un monitor WQHD de 86,7 cm

Scris de | 22 iulie, 2014
AOC lansează un monitor WQHD de 86,7 cm

AOC stabileşte noi standarde pentru monitoarele sale de mari dimensiuni, cu noul model u3477Pqu. Monitorul WQHD (IPS, unghiuri de vizualizare de 178°, vertical şi orizontal, luminozitate de 320 cd/m²) de 86,7 cm (34 inchi) a fost creat pentru utilizatorii care au nevoie de un ecran extins – de la iubitorii de filme, la cei care lucrează cu mai multe ferestre în acelaşi timp.

AOC u3477Pqu lifestyle

Claritatea şi detaliile uimitoare, alături de cele 1,07 miliarde de culori, permit afișarea în cea mai bună calitate a imaginilor high-resolution pe cei 4,95 milioane de pixeli ai ecranului UltraWide panoramic.

Monitorul se mândreşte cu o rezoluţie impresionantă de 3440 x 1440 pixeli pe ecranul cu o suprafață de peste un sfert de metru pătrat. Astfel, suprafaţa de 79,9 x 33,5 cm a ecranului poate afișa aproape patru pagini A4 alăturate sau poate urmări conţinutul de pe 16 videoclipuri de pe camerele de supraveghere, aşezate unul lângă altul, fără distorsionarea imaginii. La confortul din timpul vizionării contribuie și o serie de funcții software: “picture in picture” şi “picture by picture” permit vizionarea simultană a imaginilor din diferite surse, iar Screen+ împarte ecranul în 4 cadrane ce pot afișa conținut independent.

În plus, rația de 21:9 oferă utilizatorilor posibilitatea să vizioneze filmele preferate fără marginile negre de deasupra sau dedesubtul imaginii. Alături de ieşirile USB 3.0 şi DisplayPort, AOC u3477Pqu integrează şi un port HDMI cu funcţionalitate MHL, prin intermediul căruia monitorul poate duplica imaginea afișată pe smartphone sau tabletă.

Etichete: , , , , , , , , , ,